Administratiekantoren

Als administratiekantoor houdt uw onderneming zich onder andere bezig met de administratie en boekhouding van uw relaties. Daarnaast adviseert u uw relaties op het gebied van administratie, financiën en vermogen. Het is verstandig om uzelf, uw personeel en uw bedrijfspand te verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden. Zo kunt u denken aan een aansprakelijkheidsverzekering waarbij u verzekerd bent tegen eventuele vermogensschade van uw relaties (door de activiteiten van uw onderneming).

Wij adviseren u graag over de specifieke verzekeringen die voor uw administratiekantoor interessant zijn. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Voorbeelden van relaties van Prent B.V. binnen de markt administratiekantoren zijn: administratiekantoren, belastingadvieskantoren, loonadministratie advieskantoren, financiële administratie advieskantoren en boekhouders.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.