Garagebedrijven

Heeft u een garagebedrijf of bent u een autodealer? Wellicht bent u gespecialiseerd in het repareren van schade aan voertuigen of het onderhouden van voertuigen? Prent B.V. bedient al jarenlang vele relaties in de garagebedrijf branche. Door de jarenlange ervaring in deze markt weten wij precies welke verzekeringen voor uw garagebedrijf noodzakelijk zijn.

Prent B.V. stelt samen met u vast welke bedrijfsrisico’s uw garagebedrijf loopt en adviseert u graag over het afdekken van de risico’s en het reduceren van uw verzekeringskosten. Zo kunt u zich bijvoorbeeld verzekeren tegen schade aan de voertuigen van uw bedrijf en van uw klanten, tegen letselschade van uw personeel en uw klanten maar ook tegen diefstal.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om u te laten adviseren over de specifieke verzekeringen voor uw garagebedrijf.

Voorbeelden van relaties van Prent B.V. binnen de markt garagebedrijven zijn: garagehouders, autodealers, handelsbedrijven, onderhoudsbedrijven, schadereparatiebedrijven en landbouwmechanisatiebedrijven.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.