ICT

U heeft een onderneming in de ICT en verkoopt ICT producten/diensten aan particulieren en/of zakelijke klanten. ICT is in deze tijd een zeer belangrijke component binnen het bedrijfsleven, zowel bij multinationals als binnen het MKB en voor ZZP’ers. ICT is eigenlijk niet meer weg te denken in de samenleving.

Wij denken graag met u mee over de noodzakelijke verzekeringen voor uw ICT bedrijf. Zo is het mogelijk om uw bedrijf te verzekeringen tegen de (ICT) schade die uw klanten kunnen ervaren als gevolg van het door u geleverde product. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook uw bedrijfspand en andere bezittingen verzekeren tegen brand, water en diefstal.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om u te laten adviseren!

Voorbeelden van relaties van Prent B.V. in de ICT zijn softwareleveranciers, programmering/roostering bedrijven, IT securitybedrijven, kantoorautomatiseringsbedrijven, cloud computing bedrijven.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.