Zakelijke dienstverlening

U heeft een bedrijf in de zakelijke dienstverlening en heeft veel met klantcontact -en afspraken te maken. Het komt helaas voor dat klanten de rekeningen niet betalen of dat een door u uitgebracht advies niet het gewenste resultaat oplevert. Om u te verzekeren tegen schadeclaims en andere onvoorziene scenario’s denken wij graag met u mee over de verzekeringen voor uw bedrijf. Zo is de continuïteit van uw onderneming verzekerd!

Neemt u vrijblijvend contact op met ons kantoor om u te laten adviseren over uw bedrijfsverzekeringen.

Voorbeelden van relaties van Prent B.V. in de zakelijke dienstverlening zijn:  accountants, advocaten, architecten, ingenieurs, reclamebureau’s, schoonmaakbedrijven, uitzendbureau’s, fotografen en consultancybedrijven.

Neemt u vrijblijvend contact met ons kantoor op om u te laten adviseren over het verzekeren van uw prive bezittingen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.