Zorgverlening

Bent u de eigenaar van een onderneming in de zorgverlening of denkt u er over na om een bedrijf te starten in de gezondheidszorg? Prent B.V. adviseert u graag over de marktspecifieke verzekeringen en bedrijfsrisico’s in de zorgverlening.

Zo kunt u uw vervoer, personeel en inzittenden verzekeren tegen ongevallen, uw bedrijfspand tegen brand en waterschade, uw onderneming en personeel tegen schadeclaims of uw kantoor tegen inbraak en diefstal.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om u te laten adviseren over de specifieke verzekeringen voor uw onderneming.

Voorbeelden van relaties van Prent B.V. in de zorgverlening zijn bedrijven in de thuiszorg, kinderopvang, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, welzijn -en maatschappelijke dienstverlening, verpleeg- en verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.