Gezondheid

De gezondheid van u en uw gezin is het belangrijkste in het leven. Daarom is het verstandig om de gevolgen van een ziekte of ongeval (in uw gezin) te kennen en u hier tegen te verzekeren. Wij denken graag met u mee over uw ziektekostenverzekeringongevallenverzekering en arbeids-ongeschiktheidsverzekering.

Ziektekostenverzekering

Iedereen vanaf 18 jaar in Nederland is verplicht om een ziektekostenverzekering (zorgverzekering) af te sluiten. Men heeft een basisverzekering (voor huisartsen,  specialisten en ziekenhuizen) en eventueel aanvullende verzekeringen (bijvoorbeeld voor tandartsen en fysiotherapeuten). Wij adviseren u graag over uw basisverzekering en welke aanvullende verzekeringen voor u mogelijk interessant zijn!

Ongevallenverzekering

Indien u of iemand uit uw gezin door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt dan ontvangt het gezin met een ongevallenverzekering vanaf dat moment een uitkering om hen te ondersteunen. Het gezin heeft het al zwaar genoeg en met een ongevallenverzekering worden de negatieve financiële gevolgen beperkt.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het zou kunnen gebeuren dat u in de toekomst niet meer kunt werken als gevolg van lichamelijke of psychische klachten. Het is verstandig om hier op dit moment bij stil te staan aangezien u nu nog wel werkzaam bent. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u zich tegen de negatieve financiële gevolgen van een (lange) periode zonder werk. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt uw inkomen en zorgt ervoor dat u uw vaste lasten kan blijven betalen!

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor om u te laten adviseren over de gezondheids-verzekeringen!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.