Onderneming

U heeft een onderneming met personeel, een gebouw, goederen, inventaris en wellicht vervoer? Heeft u op dit moment al verzekeringen lopen of bent u een startende ondernemer en op zoek naar de noodzakelijke verzekeringen?

Men ondervindt zo nu en dan in de bedrijfsvoering onvoorspelbare situaties die soms tot minder fijne consequenties kunnen leiden. Hiervoor zoekt men een stuk zekerheid om zo met een gerust hart en met meer plezier de vooruitgang van het bedrijf te waarborgen. Wij adviseren uw graag in deze toch vaak veelomvattende keuzes. Zo kunt u denken aan een (Beroeps/bestuurders) aansprakelijkheids-verzekeringgebouwverzekeringgoederen/inventaris verzekering, bedrijfsschadeverzekering, rechtsbijstandverzekeringvervoerverzekering en een transportverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer kunt u of uw personeel met schadeclaims te maken krijgen tijdens de werkzaamheden voor klanten of bij klanten op kantoor. Wij adviseren u graag over de aansprakelijksheidsverzekering die binnen u branche van toepassing is. Zo beschermt u zich tegen de negatieve financiële gevolgen van een claim en komt de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar.

Gebouwverzekering

Bij een gebouwverzekering moet u denken aan een opstalverzekering. Met een gebouwverzekering verzekerd u uw gebouw onder andere tegen brand-, storm- en waterschade. Wij adviseren u graag over uw verzekeringsmogelijkheden tegen het beschadigen van uw gebouw en/of bezittingen. Uiteraard zetten wij ons in voor een zo goed mogelijke verhouding tussen uw premie en de waarde van uw eigen risico.

Goederen/Inventarisverzekering

U bent als ondernemer (wellicht) erg afhankelijk van uw bedrijfsmiddelen. Een goederen/inventaris verzekering zorgt ervoor dat schade aan uw bezittingen door bijvoorbeeld water, inbraak, diefstal en vandalisme wordt vergoedt.

Bedrijfsschadeverzekering

Indien uw bedrijfsruimte of inventaris zodanig is beschadigd dat u en uw personeel het werk niet meer kunt uitvoeren en u daardoor minder of geen inkomsten heeft, dan biedt een bedrijfsschade verzekering uitkomst. Met een bedrijfsschadeverzekering wordt uw misgelopen bruto of netto winst vergoedt. Wij adviseren u graag over een bedrijfsschadeverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Als ondernemer sluit u door de jaren heen verschillende contracten af met bijvoorbeeld leveranciers. In het geval u een geschil krijgt met een van deze partijen biedt een rechtsbijstand een goede dekking tegen de mogelijke negatieve financiële gevolgen van dit geschil. Wij brengen graag met u de verschillende scenario’s in kaart waarbij een rechtsbijstand uitkomst kan bieden.

Vervoerverzekering

Indien uw onderneming gebruik maakt van vervoer voor de uitoefening van de werkzaamheden is het verstandig dat dit vervoer goed verzekerd is tegen onder andere schade en diefstal.

Transportverzekering

Vervoert u eigen goederen of wellicht producten voor uw klanten? Een transportverzekering dekt de schade aan de goederen of producten tijdens het transport. Wij denken graag met u mee over het verzekeren van uw transport. Wilt u bijvoorbeeld ook het laden en lossen verzekeren?

Laat uw zorgen uit handen nemen door Prent B.V. en neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.