Oudedagsvoorziening

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw pensioen(uitkering) aan te vullen? Er zijn verschillende manieren om uw pensioen gegarandeerd ofwel met risico aan te vullen. Prent B.V. helpt u graag bij het afsluiten van verzekeringen waarbij uw vermogen gegarandeerd groeit en u na uw pensioen meer te besteden heeft. Zo kunnen wij u advies geven over een lijfrenteverzekeringspaarverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een uitvaartverzekering.

Lijfrenteverzekering

Een lijfrente kan een mooie aanvulling zijn op uw opgebouwde pensioen. Met een lijfrente betaalt u een periodieke premie en bepaalt u zelf wanneer de uitkering moet starten en wanneer deze moet stoppen. Het is bij een lijfrente zo dat deze vervalt op het moment dat u overlijdt. Een lijfrente biedt u enkele interessante fiscale voordelen. Graag adviseren wij u over deze voordelen en hoe u deze kunt toepassen.

Spaarverzekering

Een spaarverzekering is ook een alternatief om uw pensioen aan te vullen. Een spaarverzekering wordt vaak afgesloten in combinatie met een overlijdensrisicoverzekering. Dit betekent dat indien u overlijdt voor het verlopen van de spaarverzekering er direct wordt uitgekeerd. Wij leggen u graag uit hoe een spaarverzekering kan worden afgesloten in combinatie met een overlijdensrisicoverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden financiële zekerheid geboden krijgen na uw overlijden. U kunt zelf bepalen wat de hoogte van de uitkering is en tot wanneer de verzekering dient door te lopen. Zo is de overlijdensrisicoverzekering een goede oplossing om te voorkomen dat uw nabestaanden bijvoorbeeld een hypotheek of krediet niet meer zouden kunnen betalen.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden naast de emotionele gevolgen van uw overlijden ook negatieve financiële gevolgen ervaren. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw uitvaart betaald wordt. Graag adviseren wij u over een uitvaartverzekering.

Voor advies over de mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.