Personeel

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteit zijn als het gaat om personeel eerzame aandachtspunten. Het is belangrijk om uzelf en het personeel een zekerheid te bieden in de vorm van een aantal arbeidsvoorwaarden. Personeel gaat vaak gepaard met hoge kosten en om een financiële zekerheid te waarborgen zijn er allerlei (collectieve) regelingen. Wij adviseren u graag over zaken als een ongevallenverzekeringziektekostenverzekering, ziekteverzuimverzekeringWGA – Eigen Risico verzekering en ANW-hiaatverzekering.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering sluit u af om u te verzekeren tegen ongelukken van uzelf en uw personeel tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. De ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid voor uw onderneming en uw werknemers. Wij bekijken graag samen met u met welke risico’s u en uw personeel te maken hebben tijdens de dagelijkse werkzaamheden om te bepalen wat voor ongevallenverzekering er perfect past bij uw onderneming.

Ziektekostenverzekering

Het is voor u als ondernemer mogelijk om uw personeel een (collectieve) ziektekostenverzekering, ook wel zorgverzekering genoemd, aan te bieden. De ziektekostenverzekering is bedoeld voor de kosten van medicijnen, huisartsen of een ziekenhuisbezoek/opname.

Ziekteverzuimverzekering

Een langdurig ziekteverzuim van een medewerker kan (grote) negatieve financiële gevolgen hebben voor uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat u dit risico zorgvuldig afdekt. U kunt zich tegen (langdurig) ziekteverzuim van uw personeel verzekeren met een ziekteverzuimverzekering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

WGA – Eigen Risico verzekering

U kunt eigenrisicodrager zijn of worden voor de WGA. Zo draagt u het risico voor de arbeidsongeschiktheid van uw personeel. Een voordeel van een WGA-eigen risico verzekering is dat u minder arbeidsongeschiktheidpremie hoeft te betalen voor een medewerker, mocht deze arbeidsongeschikt verklaard worden.

ANW-hiaatverzekering

De ANW-hiaatverzekering is een aanvulling op de ANW uitkering. Als werkgever kunt u de mogelijkheid aan uw personeel bieden om een (collectieve) ANW-hiaatverzekering af te sluiten. Een voordeel van deze verzekering is dat het uiteindelijk uit-te-keren bedrag van te voren al wordt vastgesteld.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om u te laten adviseren.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.