Personen

U wilt zich verzekeren tegen alle risico’s die u en uw gezin in het dagelijkse leven ervaren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en moet daarom, naast de mogelijke emotionele gevolgen, voor u geen negatieve financiële gevolgen hebben. Wij denken graag met u mee over uw aansprakelijkheids-verzekeringrechtsbijstandverzekeringpersoonlijke ongevallenverzekeringgezins-ongevallenverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u en uw kinderen verzekerd zijn tegen incidenten die onbedoeld kunnen voorkomen. Stelt u zich voor dat uw kind een glazen vaas omstoot bij vrienden thuis of dat uw hond het tapijt van uw buren heeft beschadigd. Het zijn incidenten die u graag netjes afhandelt en daarom biedt een aansprakelijksheidsverzekering uitkomst. Met een aansprakelijkheidsverzekering verzekerd u en uw gezin zich tegen materiële (en letsel)schade bij anderen.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstand verzekerd u zichzelf van juridische hulp in geval van conflicten. Dit kan een conflict zijn met betrekking tot uw woning of bijvoorbeeld in het verkeer. Wij adviseren u graag over de rechtsbijstandverzekering die voor u van toepassing is.

Persoonlijke ongevallenverzekering

Een persoonlijke ongevallenverzekering beschermt u tegen de alledaagse persoonlijke risico’s die u loopt. Deze verzekering zorgt ervoor dat de financiële gevolgen van een ongeval voor u afgedekt zijn. Zo worden eventuele aanpassingen in uw woning vergoedt en de financiering van andere hulpmiddelen om uw leven aangenamer aan te maken.

Gezinsongevallenverzekering

Een gezinsongevallenverzekering ligt in het verlengde van de persoonlijke ongevallenverzekering. Niet alleen u, maar ook uw gezin is met een gezinsongevallenverzekering verzekerd tegen alle risico’s die kunnen leiden tot blijvend letsel. De ongevallenverzekering biedt u financiële zekerheid in tijden dat u en uw gezin het al zwaar genoeg hebben.

Wij adviseren u graag over al uw persoonlijke en gezinsverzekeringen. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.