Recreatie

U gaat regelmatig op vakantie en neemt dan waardevolle bezittingen mee zoals een caravan of een pleziervaartuig. Wellicht organiseert u een evenement en wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben. Wij adviseren u graag over een doorlopende reisverzekeringcaravanverzekeringpleziervaartuigverzekering en evenementenverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering verzekerd u zich tegen diefstal en beschadiging van uw bezittingen (reisdocumenten/bagage/kostbare apparatuur) en wordt u financiële zekerheid geboden in geval van ongelukken en medische hulp. Een doorlopende reisverzekering is ideaal om met een gerust hart op vakantie te gaan. Wij adviseren u graag over de invulling van uw reisverzekering.

Caravanverzekering

U gaat op vakantie met de caravan en rijdt hier duizenden kilometers mee door Nederland en Europa. Een caravanverzekering zorgt ervoor dat uw caravan verzekerd is tegen schade, diefstal of inbraak.

Pleziervaartuigverzekering

Een pleziervaartuigverzekering zorgt ervoor dat uw pleziervaartuig (jacht/zeilboot/sloep) verzekerd is tegen schade, diefstal of inbraak. Zowel in Nederland als in het buitenland kunt u er gerust op zijn dat uw pleziervaartuig goed verzekerd in het water ligt.

Evenementenverzekering

Wanneer u een evenement organiseert, bijvoorbeeld een bruiloft, concert of ander feest, treft u alle voorbereidingen om hier een succes van te maken. Indien er een onvoorziene gebeurtenis plaatsvindt en het evenement kan niet doorgaan of moet worden ingekort dan wilt u hier niet de negatieve financiële gevolgen van ervaren. Een evenementenverzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent tegen schade, het inkorten/aflasten van een evenement of het afzeggen van een geboekte artiest/act.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor om u te laten adviseren over uw recreatieve verzekeringen!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.