Verkeer

U rijdt in een klassieker, een bijzondere hobbyauto of een exclusieve sportwagen en wilt zich graag verzekeren tegen alle risico’s die u en uw auto op de weg ervaren. Wij adviseren u graag over een personenautoverzekeringongevalleninzittendenverzekering, verzekeringmotor/scooterverzekeringklassieker/oldtimerverzekeringhobbyautoverzekering en exclusieve autoverzekering.

Personenautoverzekering

Met een personenautoverzekering kunt u alle materiële en financiële gevolgen van een ongeluk of beschadiging verzekeren. Zo bent u WA verzekerd, worden de aanwezige spullen in uw auto vergoedt in geval van beschadiging en hebben alle inzittenden financiële zekerheid indien zij gewond raken of blijvend letselschade ervaren. Wij adviseren u graag over een totaalpakket voor al uw autoverzekeringen.

Ongevalleninzittendenverzekering

Een ongevalleninzittendenverzekering zorgt ervoor dat alle mensen bij u in de auto verzekerd zijn tegen de persoonlijke gevolgen van een ongeval. Zo wordt de geleden schade vergoedt indien mensen gewond raken of overlijden en/of aanwezige spullen beschadigd raken.

Motor/scooterverzekering

U heeft een nieuwe motor of scooter gekocht en wilt deze graag verzekeren. Met een motor/scooterverzekering bent u onder andere WA verzekerd en in geval van diefstal, brand of aanrijdingen. Wij denken graag met u mee over uw motor/scooterverzekering.

Klassieker/oldtimerverzekering

U rijdt in een klassieker of oldtimer en bent op zoek naar een geschikte verzekering hiervoor. Wellicht bent u van plan om deel te gaan nemen aan toertochten? Bij de vaststelling van de premie is het belangrijk om te bepalen of u in een klassieker of een olftimer rijdt en met welke frequentie. Graag adviseren wij u over de meest geschikte verzekering en premie.

Hobbyautoverzekering

U bent aan het sleutelen aan een auto waar u in het weekend mooie tochtjes mee wilt gaan maken. Met een hobbyautoverzekering verzekerd u deze hobbyauto tegen o.a. brandschade en diefstal zodat, in geval van een incident, al uw werk niet voor niets is geweest.

Exclusieve autoverzekering

Wij kunnen u uiteraard ook advies geven over een exclusieve autoverzekering. Deze verzekering is mogelijk voor auto’s jonger dan 60 maanden met een oorspronkelijke nieuwwaarde van meer dan € 75.000,-. Heeft u een exclusieve auto en wilt u weten hoeveel premie u zou betalen met een exclusieve autoverzekering? Wij stellen deze graag samen met u vast!

Prent B.V. adviseert u graag over al uw autoverzekeringen. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.