VVE

U bent de beheerder van een bestaande VvE of actief lid van een nieuwe VvE? Prent B.V. is graag VvE beheerders en belanghebbenden van dienst om alle mogelijke risico’s af te dekken. Het beheer van een VvE brengt namelijk de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. Zo kunt zich verzekeren tegen brandschade, waterschade en glasschade. WIj adviseren u graag over de mogelijkheden voor een gebouwverzekeringaansprakelijkheidsverzekeringbestuurdersaansprakelijkheid-verzekeringrechtsbijstandverzekering en een eventuele gezamenlijke spaarrekening.

Gebouwverzekering

Bij een gebouwverzekering moet u denken aan een opstalverzekering. Met een gebouwverzekering verzekerd u het gebouw (of gebouwen) van de VvE onder andere tegen brand-, storm- en waterschade. Wij adviseren u graag over uw verzekeringsmogelijkheden tegen het beschadigen van uw gebouw en/of bezittingen. Uiteraard zetten wij ons in voor een zo goed mogelijke verhouding tussen uw premie en de waarde van uw eigen risico.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verenigingen van Eigenaren zijn wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De aansprakelijkheidsverzekering voor VvE beschermt u tegen schade aan de inboedel van bewoners waarvoor de VvE aansprakelijk is en tegen (letsel)schade aan derden door het gebouw of de bezittingen van de VvE.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt de VvE bestuurders tegen gemaakte fouten waarvoor zij aansprakelijk worden gesteld door leden van de VvE of andere belanghebbenden. Hoe goed u als bestuurder u werk zult doen, het kan voorkomen dat u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld door uw fouten of door de fouten van uw medebestuurders. Wij adviseren u graag over het afsluiten van deze verzekering en over het afdekken van dit risico!

Rechtsbijstandverzekering

Uw VvE maakt door de jaren heen vele afspraken met leden van de VvE en anderen belanghebbenden of leveranciers. Bij deze afspraken worden tevens contracten getekend. In het geval uw VvE een geschil krijgt met een van deze partijen dan biedt een rechtsbijstandverzekering een goede dekking tegen de mogelijke negatieve financiële gevolgen van dit geschil. Wij brengen graag met u de verschillende scenario’s in kaart waarbij een rechtsbijstand uitkomst kan bieden.

Spaarrekening

Wellicht bent u op zoek naar een spaarrekening voor uw VvE? Wij adviseren u graag over een spaarrekening inclusief een spaarrente en vrij op te nemen bedrag naar uw wensen en behoeften. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een deposito af te sluiten waarmee u uw geld voor langere tijd wegzet en bovendien een gegarandeerd bedrag ontvangt na de looptijd van het deposito.

Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.