Wonen

Het is belangrijk dat schade aan uw woning en schade, verlies of diefstal van uw inboedel en kostbaarheden goed verzekerd is. Zo ervaart u de negatieve financiële consequenties hiervan niet.

Om alle risico’s perfect af te dekken denken wij graag met u mee over een woonhuisverzekeringinboedelverzekering en kostbaarhedenverzekering.

Woonhuisverzekering

Met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) verzekerd u zich tegen schade aan uw woning door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak of lekkage. Samen met uw woonhuis kunt u bijvoorbeeld ook uw tuin en schuur verzekeren. Wij adviseren u graag over de beste woonhuisverzekering voor u!

TIP: Wat betreft de stormschade verzekering, het Eigen Risico kan afgekocht worden.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering zorgt ervoor dat alle spullen in uw huis zijn verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal of wateroverlast. Met deze verzekering hoeft u zelf nooit bij te houden welke bezittingen van u nu wel of niet verzekerd zijn in geval van diefstal of schade.

Kostbaarhedenverzekering

In combinatie met een inboedelverzekering kunt u een kostbaarhedenverzekering afsluiten. Een kostbaarhedenverzekering zorgt ervoor dat uw kostbaarheden (sieraden, filmapparatuur e.d.) zowel binnen uw woning als buitenshuis zijn verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Wij bekijken graag samen met u of een kostbaarhedenverzekering voor uw kostbaarheden een geschikte oplossing is.

 

Neemt u vrijblijvend contact met ons kantoor op om u te laten adviseren over het verzekeren van uw prive bezittingen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.