ZZP’er

U bent ZZP’er of denkt erover na om uw eigen onderneming te starten? Prent B.V. adviseert u, net zoals vele andere (startende) ZZP’ers, over de specifieke verzekeringen die u nodig heeft. Zo denken wij graag samen met u na over een mogelijke aansprakelijksverzekeringgebouwverzekering, goederen/inventaris verzekeringbedrijfsschadeverzekeringrechtsbijstandverzekering, vervoerverzekeringtransportverzekering en een arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV).

Aansprakelijkheidsverzekering

Als ZZP’er kunt u met schadeclaims te maken krijgen tijdens uw werkzaamheden voor klanten of bij klanten op kantoor. Wij adviseren u graag over de aansprakelijksheidsverzekering die binnen u branche van toepassing is. Zo beschermt u zich tegen de negatieve financiële gevolgen van een claim en komt de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar.

Gebouwverzekering

Bij een gebouwverzekering moet u denken aan een opstalverzekering. Met een gebouwverzekering verzekerd u uw gebouw onder andere tegen brand-, storm- en waterschade. Wij adviseren u graag over uw verzekeringsmogelijkheden tegen het beschadigen van uw gebouw en/of bezittingen. Uiteraard zetten wij ons in voor een zo goed mogelijke verhouding tussen uw premie en de waarde van uw eigen risico.

Goederen/Inventarisverzekering

U bent als ZZP’er wellicht erg afhankelijk van uw bedrijfsmiddelen. Een goederen/inventaris verzekering zorgt ervoor dat schade aan uw bezittingen door bijvoorbeeld water, inbraak, diefstal en vandalisme wordt vergoedt.

Bedrijfsschadeverzekering

Indien uw bedrijfsruimte of inventaris zodanig is beschadigd dat u uw werk niet meer kunt uitvoeren en u daardoor minder of geen inkomsten heeft, dan biedt een bedrijfsschade verzekering uitkomst. Met een bedrijfsschadeverzekering wordt uw misgelopen bruto of nettowinst vergoedt. Wij adviseren u graag over een bedrijfsschadeverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Als ZZP’er sluit u door de jaren heen verschillende contracten af met bijvoorbeeld leveranciers. In het geval u een geschil krijgt met een van deze partijen biedt een rechtsbijstand een goede dekking tegen de mogelijke negatieve financiële gevolgen van dit geschil. Wij brengen graag met u de verschillende scenario’s in kaart waarbij een rechtsbijstand uitkomst kan bieden.

Vervoerverzekering

Indien u gebruik maakt van vervoer voor de uitoefening van uw werkzaamheden is het verstandig dat dit vervoer goed verzekerd is onder andere tegen schade en diefstal.

Transportverzekering

Vervoert u eigen goederen of wellicht producten voor uw klanten? Een transportverzekering dekt de schade aan de goederen of producten tijdens het transport. Wij denken graag met u mee over het verzekeren van uw transport. Wilt u bijvoorbeeld ook het laden en lossen verzekeren?

Arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV)

Met een AOV verzekerd u zich tegen arbeidsongeschiktheid. In geval van arbeidsongeschiktheid verliest u uw inkomen door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval, terwijl uw lasten wel zullen doorlopen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot een AOV.

Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.